Statusoppdatering i Høstturneringen

Noen runder siden sist og en litt status er på sin plass.

Gruppe A

Det er litt ujevnt antall kamper spilt, men skiller seg ut noen topper. Dmitry har tatt ledelse med 7/8 etter seire mot Elias og Eirik den siste uka. Frode følger med 5/6 og Jon 4/5. At det er tøffe kvelder for gamle helter viser Leon med 3/8 og Anders som har 2/7. Ungdommen får det travelt med Villum som har 2,5/5 og Eirik 1,5/4. De siste som er med i kampen om en plass på pallen er Aidas som har 5/8 og Svein Erik med 4/6.

Gruppe B

Her leder Vidar med 6/8, Artem 5/7, Anders 4,5/7 og Dag med 4/5. Torben har spilt 1/1 og blir boende på bydelshuset utover. Andre spillere ligger akkurat nå under 50% og dette tyder på at vi har igjen mange jevne kamper før lista er klar.

Gruppe C

Her har de aller fleste spilt 6 eller 7 kamper og det er veldig åpent. En avgjørende kamp ble spilt mellom Erik og Formann. Et parti som hvit styrte hele veien, men måtte jobbe i fire stive timer før den endelige avgjørelsen falt. Hadde sort hatt noe mer forståelse for sluttspill hadde han kunnet holde remis, men også i denne gruppa blir det spennende kamper utover. En viktig kamp ble også spilt onsdag mellom Øivind og Nåkkve hvor hvit klarte å vinne.

Gruppe D

Etteranmeldte Tadesse ligger øverst med 6/7, men Bjørn på 4,5/5 og Joachim på 3,5/5 utfordrer og de innbyrdes kampene her kan bli avgjørende for gruppeseier.

 

Hele kampoppsettet ligger her.